من هم به نوبه خود درگذشت اين فيلمساز مستعد و خوش فکر را به شما و همه سينماگران ايراني تسليت مي گويم و براي آن مرحوم آمرزش مي طلبم.
اقاي جاهد....درگذشت رسول ملاقلي پور را تسليت مي گويم.
آقاي خيرخواه عزيز
چاپ مطالب من با ذکر منبع هيچ ايرادي ندارد. متاسفانه اين روزها سخت گرفتارم و نمي توانم قول نوشتن مطلبي در باره گلستان را بدهم ولي سعي خود را مي کنم. موفق باشيد. سلام مرا به سعيد عزيز هم برسان.
پ.ج
آقاي جاهد عزيز سلام
من از ماهنامه خردنامه همشهري مزاحمتان ميشوم
با دوست عزيزم سعيد حنايي كاشاني تماس گرفتم تا شايد شمارهاي از شما داشته باشد اما متاسفانه نداشت.
باري، براي شماره فروردين كه تا 20 روز ديگر بايد بسته شود مقالهاي در حد 3000 كلمه درباره ابراهيم گلستان ميخواهيم.
امكان نوشتنش را داريد؟
در ضمن درج مطالب وبلاگتان در رسانههاي مكتوب، منعي دارد؟
آقاي جاهد عزيز سلام
من از ماهنامه خردنامه همشهري مزاحمتان ميشوم
با دوست عزيزم سعيد حنايي كاشاني تمتاس گرفتم تا شايد شمارهاي از شما داشته باشد اما متاسفانه نداشت.
باري، براي شماره فروردين كه تا 20 روز ديگر بايد بسته شود مقالهاي در حد 3000 كلمه درباره ابراهيم گلستان ميخواهيم.
امكان نوشتنش را داريد؟
در ضمن درج مطالب وبلاگتان در رسانههاي مكتوب، منعي دارد؟
آقاي جاهد از مطلب ژيژك خيلي لذت بردم از اينكه دارم دوستاني پيدا ميكنم كه از نگاه مطالعات فرهنگي و رويكردي جامعه شناختي به سينما نگاه ميكنند خوشحالم كاش اين نوع مطالبها را بيشتر كنيد و مباحث نشانه شناختي و تحليل متني سينما را هم بياوريد سينما به عنوان يك متن فرهنگي و ابژه معنا ساز كمتر مورد برسي قرار گرفته است.افتخار بدهيد و به وبلاك بنده نيز تشريف بياوريد.
سلام آقای جاهد
بی خبر رفتید ، هرچه تماس گرفتم پیداتان نکردم . مطلبتان مفید بود و قلمتان زيبا.
با سپاس
انوش
سلام ...
وبلاگ شما مثل كتابي اموزشي و تخصصي است ...
خيلي خوشحالم كه اينجارا پيدا كردم ...
وبلاگ من را جع به مستند سازي است ...لطفا يك سري بزنيد...ممنون